2014. április 21., hétfő

Colors by Llarowe: The Man In The Red Suit + Pet'la Plate: Peacock

Sziasztok!
Miután a húsvét hétvégén a körmeim végig "nudiztak", a holnapi napra felkészülve egy csodaszép vörös, lineáris lakkot választottam a manikűrömhöz.
Igen, jól olvastátok, vörös holo, ami lineáris.
Merthogy állítólag a holo hatásért felelős spactraflair, és a piros pigmentek nem szeretik egymást, és ezért hoz ki a legtöbb holo-t gyártó cég (akár multi, akár indie) szórt holo-t.
Magam is próbáltam már vörös holo franken lakkot készíteni, ezt használtam a múltkori nyomdás manikűrnél is, de az sem lett lineáris.
Milyen jó, hogy LeAnn Llarowe, a larowe.com webshop tulaja megalkotta nekünk a Colors By Llarowe (CBL) márkát, amely minden kollekciójában egy-egy új, _lineáris_ holo lakkot dob piacra.
Sokat filóztam azon, hogy a Little Red Corvette-et rendeljem meg, vagy a TMITRS-t (the man in the red suit), de a swatchokon annyira csodás málna színe volt, hogy nem bírtam a fejemből kiverni, és őrá esett a választásom, egy üveg Picture Polish Ocean mellett (ezúton is üzenem a PP rendelést összeállító Nailland kollégának, hogy hiba volt kihagyni az Ocean, Lagoon, Shocked, lakkokat, az utóbbi kettőért most nagyon fáj a szívem)

A lakkról:

Az üvege 12 ml-t rejt, szép szögletes üvegben, az ecset kupakja Picture Polish kupak, de az ecset rugalmas, lapított, és majdnem az üveg legaljáig leér, ezért plusz pont jár a készítőknek.
A lakk az üveget nézve kevésbé meggyőző: korall színe van, de egy rétegben felkenve is előjön az igazi, szép piros színe. Egy réteg is tökéletesen fed, gyorsan szárad, azonban a színmélység kedvéért én két rétegben használtam, a Glisten & Glow HK Girl fedőlakkal. A fedőlakkról annyit megjegyeznék, hogy nem viselkedik egységesen minden lakkon, van olyan lakk, amin az istennek sem akar megszáradni, sőt, a színt is tompítja. Szerencsére a CBL lakkal gyorsan száradó, holo hatást élénkítő tulajdonságokat produkált, úgyhogy megintcsak tisztelet a kémiának. (Respect Chemistry! - Breaking Bad referencia ;) )

A névhez illően fehér díszítést alkalmaztam, a konad fehér nyomdalakkját, ami ragacsos, nyúlós borzalom, kente is a mintát rendesen, majd az egyik szál el is tört a körmömön.

A minta maga a Pet'la Plate Peacock lemezen található, amiből az utolsó szálig mindet elkapkodták már, de a többi csodaszép lemez még elérhető a meskán.

A CBL lakkokat elérhetitek itt, és naprakész információkat a facebook oldalukon itt.
Pet'la Plate Facebook itt, és nézzétek meg a petla.hu -t, ahol fotókkal, videókkal is találkozhattok.



























3 megjegyzés:

  1. Hűha, ez már csillogás! Gyönyörű lakk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! tervezem több darab beszerzését ebből a márkából, mert nagyon meg vagyok vele elégedve

      Törlés
  2. Hát, azt el kell mondjam, hogy újdonsült rajongásom az Llarowe lakkok irányába csakis a Te hibád! :D

    VálaszTörlés