2013. július 29., hétfő

Claire's fehér lakk

Mindenki mumusa a fehér körömlakk, mert vagy túl opálos, 25 rétegben lesz csak fehér, de az sem  krétafehér, vagy ha krétafehér, foltosan fed, és baromi nehéz vele dolgozni. Nem beszélve arról, hogy szinte minden fehér lakk kopik a körömvégeken, ezzel párhuzamosan legalább koszolódik is.
Na ezen okok miatt nem akartam egy drága lakkot venni, hogy aztán anyázhassak az ablakon kidobott vagyonok miatt; hanem amikor a Claire's ben volt 2-t fizet 3 vihet akció, ezt még gyorsan bedobtam a kosárba.
Ismét idei nyári trend a fehér, ráadásul 2 hét múlva folytatódik az egyik kedvenc sorozatom, a Breaking Bad, így Mr. White tiszteletére összedobtam az alábbi manikűrt. A gyűrűsujjamra egy indie lakk került, a Naild'It márka Confetti Falls fedőlakkja. Az egészen van még 1 réteg Seche Vite, ami nagyon szép, nagyon jó, szupergyorsan szárad, de zsugorítja ezt a Claire's lakkot, és a körömvégek fedetlenek emiatt.
A lakk nem is annyira rossz, mint számítottam, de egyrészt a kupak a kezemben maradt ecset nélkül, másrészt szokás szerint foltos maradt, és folyós fajta, úgyhogy legközelebb a tenyeremet az asztalra szorítva hagyom száradni, hogy ne legyen ennyire látványosan a körmeim vége felé megvastagodva. Biztosan csak én bénázok és ez egy szuperjó lakk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése