2015. május 1., péntek

Colors By Llarowe - Smooth Criminal

Most már gondolom, nem kell bemutatni a Colors By Llarowe márkát itthon sem; végre kaphatóak a Naillandben, csodálatos a minőségük, az egyik legjobb márka ha holo lakkokról van szó - de nem csak ebben a finishben aktívak-, és minden kollekciójuk egy határozott tematika alapján áll össze, nem csak véletlenszerűen nevezik el a kollekciót, az egyébként kiválasztott színekhez.

A mai lakk a "Michael Jackson Tribute Collection" újrakiadásának része volt. Ebből a kollekcióból a Thriller már régebb óta megvan nekem, de most lehetőségem volt a Llarowe webshopjából megrendelni.
Eredetileg ezt a nevet viselő lakk sokkal sötétebb, és lilásabb volt, így engem is meglepetésként ért, amikor a csomagolásából kibontva egy eléggé CBL Pretty Woman "A Lot More Help Sucking Up" dupe gyanús lakkot hámoztam ki.
Nos, felkentem, befotóztam, mellékentem a friss PW kollekciós lakkot, és döntsétek el, hogy szerintetek dupe-e. Szerintem... ;)

I guess I don't have to introduce the brand Colors By Llarowe to my readers anymore: it's a wonderful indie brand, has the most amazing holo lacquers - but they also have nail polishes in other finishes - it's finally sold at my local stockist as well (Nailland), and they always have amazing collections with a themed concept, the shades are always strongly related to the name of the collection.

Today, I am showing you a bottle of Smooth Criminal, which was part of the re-release of the Michael Jackson Tribute Collection, and I managed to grab a bottle during the latest sale they had. Now, the original shade under this name was darker and a lot more purple, so imagine my surprise when I opened the bubble wrapping and found a lacquer that strongly resembled to the blue member of the new Pretty Woman Collection, called "A Lot More Help Sucking Up". I applied two coats, took photos, applied the one from the PW collection as well, and I leave it up to you to decide if it's a dupe  :) Colors By Llarowe can be purchased at Llarowe.com and can also be found in their stockist network.

 napfényben / in sunlight
felhős időben / in cloudy daylight



mutató és kisujj / index and pinky: Smooth Criminal + középső és gyűrűs / middle and ring finger : A Lot More Help Sucking Up

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a lakk,és a képek :O :)

    VálaszTörlés
  2. Instan is tetszett:) jól mutat. Bár ezek a CBL lakkok nem jönnek be. Rájöttem hogy a zselésjellegű holok jönnek be nekem. Pl Zoya Blaze

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is volt ilyen holo jelly időszakom, de most linear holo mániás vagyok :)

      Törlés
  3. abszolút nem dupe ez a két lak!!! Smooth Criminal talán a Mom Jeanshez közelebb állhat... Ha az is megvan esetleg, akkor majd egymás mellé kened őket:)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsen meg a Mom Jeans, de ha valaki kölcsön tudja adni, összehasonlítom mindhármat :)

      Törlés
  4. Köszi a posztot Suzie! Hát lehet, hogy nem dupé, de nekem a kép alapján ahhoz eléggé hasonlónak tűnik, hogy ne legyen szükségem mindkettőre. ;) A Mom Jeans nekem élőben világosabbnak tűnt ennél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a smooth criminal már nem kapható, úgyhogy még has züksége is van bárkinek mindkettőre, megszívta. De valóban nem dupe-ok.

      Törlés
  5. Nem dupe :) A Smooth Criminal nekem jobban tetszik, kissé hidegebb szín és holosabb is.

    VálaszTörlés