2014. december 22., hétfő

F.U.N Lacquer - Prima Donna H

Egymás után két F.U.N Lacquer poszt következik, hiszen itt a Karácsony, és csupa csillogós manival szeretnélek megörvendeztetni Titeket.
Elsőként a Prima Donna H, tehát holo verziójáról mutatnék pár képet, melyet fedőlakk nélkül, és lehúzható alapra kenve fotóztam Nektek.

Azzal kezdeném, hogy ezek a lakkok extra "finom" minőségű glitterekből állnak, amelyek gondoskodnak arról, hogy ne homok érzésű legyen a kész manikűr, extra csillogást is kapunk, viszont teljes fedést még 4 réteg után sem lehet tőlük elvárni: a makro képeken bizony nagyon jól látszik, hogy hova nem jutott glitter.

A Prima Donna H eetében az alapba a készítő spectraflairt, tehát holo port is kevert, így ha egy rétegben, fedőlakként használjuk, lineáris holo hatás + glitterek díszítést kaphatunk.

Én most a teljes fedést próbáltam elérni, így viszont a lineáris holo hatás nem érvényesül igazán, ráadásul az enyémnél sokkal gyönyörűbb képeket láthattok Edinánál.

A szín halvány púderrózsaszín, nem mondanám barbies-nak, így azoknak is jól áll, akik hozzám hasonlóan a sötétebb, erősebb színek kedvelői.

Kipróbáltam a fotózás előtt lehúzható alaplakk nélkül is, NE TEGYÉTEK! Lemosni egy rémálom, még a fóliás technikával is.

Sokat nem tudok erről a lakkról elmondani,  aképek szerintem magukért beszélnek, imádnivaló, csupa csillogó varázslat.
És ez még mind semmi ahhoz képest, amilyen a Pay Day holo lesz a következő posztban...

Here are two F.U.N Lacquer posts one and after, because it's festive season and I love sparkly things!

First, here are some photos of Prima Donna H, which is the same as Prima Donna, just with some extra spectraflair. To be honest, the linear holo only works if you use this lacquer as a top coat: some glitters and the beautiful holo goodness.
I tried to test its opacity, and 4 coats are still not enough, the macro photos show very well where I didn't put enough glitter. By the way, glitters: do not ever try putting this one one without a peel-off base! It's a nightmare removing it, because these tiny, extra fine glitters are impossible to remove from you skin, clothes and hair :)

Since the glitters are really high grade, extra quality ones, the 4 coasts still don't make the mani look and feel like a sand polish and can be worn without topcoat (as shown on the photos).

I have to admit, my photos are not the best, you can see much better at Edina, but I just had to share, because it's so pretty!

Happy Holidays, everyone!
















bónusz kép: díszítőelemként egy rétegben a piCture pOlish Forget Me Not nevű lakkja felett, és kettő rétegben két körmömön / bonus photo: used in one coat over Forget Me Not by piCture pOlish

12 megjegyzés:

  1. Ez nagyon csillog :) Ideális pont most karácsonyra és szilveszterre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azon gondolkodom, hogy ha mégis megyek valahova szilveszter napján, akkor ezt kenem fel (bár szerintem kétszemélyes babazsúr lesz) :)

      Törlés
  2. Nagyon szép, nálad jobban tetszik, mert természetesebbek a képek. Örülök annak, hogy az ilyen lakkokat max diszítésre használom, nem teljes köröm felületre, így beérem egy olcsóbb Moyra lakkal, ami nagyon hasonlít ehhez...a képek alapján.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. legelső alkalommal én is csak gyűrűsujjra mertem felkenni, és még arra is csak díszítőszalagos megoldással, mert annyira soknak tartottam, de megbarátkoztam vele :)
      És örülök,hogy tetszenek a képek, én eléggé el voltam kenődve, amikor megláttam őket tegnap a kameráról letöltéskor, mert semennyire sem adják vissza azt a csillogást, amit a saját kezemen, és Edina fotóin láttam.
      Moyárból melyik a hasonló?

      Törlés
  3. Elég tetszetős darab :) Szerintem is tökéletes választás szilveszterre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg teljesen szilveszteri lakk, ezt nagyon jól érzitek.

      Törlés
  4. Megint elvarázsoltak ezek a képek... Jaj, tudtam hogy nem szabadna megnyitnom ezt a bejegyzést, mert elveszek. Megtörtént :D Jaj de széhéhéhéhéhép *_* És pont most kell, amikor a glitter kötelező!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Furi, de nem bírtam magamon elviselni most a glittert, úgyhogy pihen a dobozban. Sőt, lehet, hogy gazdit is keres...

      Törlés
  5. Nagyon szép! Nekem is jobban tetszenek a természetesebb hatású képek. :)
    Én valahogy nem tudtam elvarázsolódni ettől a kollekciótól. De a Payday H posztot nagyon várom, az volt az egyetlen lakk, aminek gondolkodtam a megrendelésén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kint van a másik poszt is ,remélem az is tetszeni fog.

      Törlés
  6. Ezek a Fun Lacquer lakkok függőséget okoznak! Még csak képeken láttam őket, de kb mind kéne! Most rendeltem meg a Royal Chapel holot, hát gondolhatod mennyire várom!!! Ahh, mesések!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem estem teljes szerelembe ezzel a lakkal, úgyhogy lehet, hogy gazdát fog keresni. De a minőségükre nem lehet panasz, tényleg csodásak.

      Törlés