2014. november 3., hétfő

Nail Vinyls mani

Sziasztok!

Ezt a mani még pár hete készítettem, egy újabb adag nail vinylt tesztelve. Ezekkel semmi bajom nem volt, könnyen lejöttek, nem húzták le az alaplakkot, és szép éles vonalakat kaptam.
Ezúttal alapnak a Colors By Llarowe (CBL) márka Orchids Are Better Than Roses Any Day (OABTRAD) lakkját használtam, amelyre két csík nail vinylt ragasztottam, ezek közé pedig a CBL Rare Bear lakkja került.
A gyűrűsujjamat a piCture pOlish Douceur nevű glitterbombája díszítette, és az összkép ugyan kicsit sok volt, de nagyon élveztem.
A holo hatást a HK Girl fedőlakkal maxoltam ki, amelyet a CBL lakkokkal együtt a Llarowe webshopjából tudtok megvásárolni, a PP márka lakkjai, valamint a felhasznált matricák pedig elérhetőek a Nailland Hungarynál.

Hi there!

I did this mani a while ago, but I simply forgot to show you, ladies. I used a different type of Nail Vinys this time, they were really good, no problems with application, they didn't tear the base coat, so no issues at all. Just straight edges and a flawless manicure.

I applied OABTRAD by CBL, I put two pieces of nail vinyls on top of it and I applied Rare Bear (also CBL) in between them.
On my ring finger, I used Douceur by piCture pOlish and while I know I have gone over the top with it, I did love this mani.

I used Glisten&Glow HK Girl top coat to bring out the best in the holo lacquers.
All items used in this mani are available at Llarowe.




















12 megjegyzés:

  1. Hű *-* ez nagyon nagyon tetszik! Ezek a nail vinylt elég drága, ahogy elnéztem. Megéri???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itthon sajnos drága, mert csak azt a csomagot hozták be a naillandbe, amit a picture polish is árul, de a cég honlapjáról is rendelhető, illetve vannak egyéb formájúak. Én szeretem őket, de az ebayes matrica is jó alternatíva, csak az papírból van, tapizni kell az alját, és nem kapsz olyan szép éles vonalakat vele. De én ki vagyok azzal is békülve. ráadásul valami lakkot a NV-ra rákentem, és egyszerűen a műanyag szétmálott. o.O

      Törlés
  2. Juuj, holo dömping *_* Ezt már szeretem! :) Pont ezt akartam kérdezni, hogy megéri-e ez a matrica... Nekem a cellux nagyon bejött, gondoltam, ha veszek egy cikk-cakk ollót, hasonló hatást érhetek el. Persze még nem próbáltam, szóval addig befogom a számat :D Mindenesetre nagyon tetszik ez a mani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyiért biztosan nem éri meg, de az vitathatatlan, hogy ezzel tudtam eddig a legélesebb kontúrokat elérni.

      Törlés
  3. Jól néz ki és még optikailag hosszabbítja is a körmöt az, hogy így raktad fel a matricát. A Douceur nekem tényleg kicsit fura az összképben, de a többi nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Douceur belerondít az egészbe, nem volt az egyik legtisztább pillanatom, amikor azt is felkentem. :) Egyébként pedig valóban azért tettem fel a matricát így, hogy optikailag hosszabbítsa a körmömet.

      Törlés
  4. Szép lett, éles a kontúr. :)
    Nekem nem igazán van türelmem pepecselni vele, vasárnap próbálkoztam a Moscow és Lakodom színekkel de katasztrofális lett, szóval inkább a nyomdásnál maradok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez kevésbé pepecselős, mint a water marble, viszont a Moscow-t kirpóbálnám milyen water marble-hoz (a Hussy és a többi bijou holo csodás), csak nem lehet már kapni :)

      Törlés
  5. Nagyon tetszik, a Douceur kicsit furi ebben a lakkozásban, de szerethető. :)
    Szóval akkor van olcsóbbért is eredeti Nail Vinyls? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van olcsóbban is http://nailvinyls.com/
      Nyilván a postaköltség megdobja, de ha többen összeálltok venni, akkor megéri. Őszintén szólva nem hivvém, hogy a nailland állandó kínálatában megtalálható lesz a nail vinyls, annyian mondják, hogy drága, no meg egy akkora csomagot meg "kellett" venni, viszont nagyon hasznos kis cuccnak tartom, úgyhogy én lehet,hogy fogok rendelni.

      Törlés
  6. Ez tényleg kicsit sok és vegyes nekem, de külön-külön nagyon szép a Doceur meg a holos is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valójában direkt tettem fel egy olyan manit, ami nem sikerült valami jól, mert az volt az érzésem, hogy negatív kommenteket szívesebben hagynak az emberek ,mint sima "hű, de szép!" jellegűeket :D Ezentúl majd mindig valamit elbénázok, hátha akkor közlékenyebbek lesznek az olvasók :D

      Törlés