2014. november 1., szombat

Dance Legend - Anthem

Sziasztok!

A nyereményjátékos kitérő után - remélem maradtatok azért páran a játék utánra is - egy újabb Dance Legend lakkal rukkolok elő, amely az Anthem (Himnusz) nevet viseli.

Ez is a Holodays kollekció része, mint a Different View, viszont ez a lakk nem multikróm, "csupán" lineáris holo, de holo pelyhekkel van tömve.

A színe élénk lila, két vékony rétegben tökéletesen fed, kissé folyós állaga van, amit a körömágyamba befolyt lakk is illusztrál.

Szerintem nagyon szép, de legkevésbé sem visszafogott lakk, ezért nem mindenkinek fog tetszeni.

Nektek mennyire jönnek be az ilyen élénk színű csupa csillogós lakkok?

Hiya,

After the giveaway posts I had for the local ladies, i'm back with another Dance Legend lacquer. Anthem is one of the "Holodays" pieces, and while it's not multichrome like Different View, it's still packed with holo flakes AND is a linear holo one. It's a vibrant lilac shade that is opaque in two thin coats. I found it a bit too runny though, and my nail lacquer flooded nail beds demonstrate that, so sorry for the mess.

I like it very much, but this super sparkly goodness might not be everyone's cup of tea.
What do you think? Yay or nay?






16 megjegyzés:

  1. Ez tipikusan KELL kategória, csak hát sajnos az ára... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogalmam sincs, hogy ide mikor érnek, és mennyi lesz, de remélem 4 ezer alatt lesznek. Különben a fél májamat kell eladni majd :)

      Törlés
  2. Gyönyörű *-* Eddig DL lakkból van a legtöbb kívánságlistás darabom, ami kb annyit jelent,hogy két havi combos fizetés sem ártana elsőre:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is ez a gondom. A PP és a DL márka wishlistem a leghosszabb, és annyira szeretném kipipálni mindet a listáról!

      Törlés
  3. nah ne már Suzie! egy hétre két definíció (crelly és bijou holo) bőven sok nekem, nem akarok újat tanulni! :D ;) lineáris holo, köszi. :P

    nekem szerencsére ez a lakk nem jön be, túl lila. és tudom, h hülyén hangzik azután, h tegnap írtam, h megvettem a zoya aurorát, h nem vagyok lilás lány, de ilyen lilás tényleg nem. az imént bezzeg kiszúrtam fb-on monic mappájában a zöld jelly-s DL-t, jajj, az kell! igen, most a jelly a szerelem finish az életemben. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van igény, írok a finishekről én is, vagy ezekről az "extra" kifejezésekről. Komolyan. Csak nem akartam kioktatónak tűnni.

      Törlés
    2. jah, nem ki-, hanem csak szimplán oktató vagy, nyugi! ;)

      én szívesen olvasok tőled is a finishekről, egyrészt múltkor nem is találtam Edináét, másrészt meg már engem is erőteljesebben érintett meg a lakkok szaga, izé szele (régen is volt simán 100 dbom, de évente kb. 5x lakkoztam, inkább csak venni szerettem, de most már hála az Evelin 8 in 1-nek még a körmeim is erősebbek, jobban megnőnek, így lakkozni is egyre több kedvem van), és persze az is szempont, h már jó pár igazán csuda lakkra tettem szert, nem csak olyan átlagosokra.

      és biztosan Te is majd picit másként fogalmazod meg vagy akár másként demonstrálod, esetleg másként csoportosítod, szóval ha van kedved ilyen bejegyzéssel szöszölni, én örömmel veszem majd.

      Törlés
    3. Én is nagyon örülnék egy ilyen bejegyzésnek :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Tényleg nagyon szép. Náald meg a holo fedőlakk tetszett meg annyira, hogy megvettem :)

      Törlés
  5. Nagyon szép lakk, csoda, ami az üvegben van. :) Apropó üveg: nem tetszik a kupakja, nagyon nem… de a beltartalom mindenért kàrpótol. :) viszont nem egy must have lakk, másokon tetszik, magamon nem tudnám elkèpzelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csendben mondom, de én utálom az üveghez tartozó vastag kupakot. Kényelmetlen.

      Törlés
  6. Ez aztán holos!! A színe ugyan nem tetszik, mert kék is meg lila is, de neked jól áll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, erős a színe. De olyan szemkápráztatóan holo, hogy mindenképp kellett nekem :D

      Törlés
  7. Na végre le tudtam ülni, és el tudtam olvasni ezt a bejegyzést :) Egyébként nekem ez a lakk sokkal jobban tetszik, mint a Different View. (Azzal közben rájöttem, hogy az volt a bajom, hogy olyan kis semmilyen a színe :S) Legalábbis ehhez a lakkhoz képest. Merthogy ez meg szemkápráztatóan gyönyörű *_* Leírnám hogy kell, de hát minek? :D Úgyis tudod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az én bőrömhöz is túl halovány volt, viszont Edinának annyira jól állt, hogy most már az övé, és én ennek nagyon örülök, mert a lehető legjobb helyen van. :)

      Törlés