2014. október 7., kedd

piCture pOlish - Bridget

Sziasztok!

Végre én is elérkeztem oda, hogy a PP gyűjtők "kötelező darabját", a Bridgetet bemutassam a saját kezeimen :-)

A Bridget nem hiába annyira közkedvelt, gyönyörű, narancsba hajló vörös színe, és a holo pelyhekkel tömött, sűrű és jól pigmentált állaga miatt felkenve olyan hatást kelt, mintha belülről világítana a lakk a körmeiken.

Bridget is régen Ozotic lakk volt (621), és jellemző, a márkára, hogy az ex-ozotic lakkok jobban meg vannak tömve holo pelyhekkel, mint PP fejlesztésű társaik.

A fotókon két vékony rétegben láthatjátok, de a bal kezemen direkt egy, vastag rétegben felkenve is kipróbáltam, ugyanannyira fed.

Egyszerűen imádom, nem is értem hogy tudtam eddig élni nélküle. :-)

A fotók mennyiségéért nem kérek elnézést, egyszerűen imádja a kamera, és én meg nem bírtam választani, hogy mit osszak meg Veletek :)

Beszerezhető a szokásos helyeken, Nailland, Llarowe, Harlow&Co, de esélyes, hogy legelőször ö fog mindig elfogyni, érthető okokból.

Holnap majd jövök egy vele, és Nail Vinyl-lal készített manikűrrel!

Hi there!

Finally I got to the point where I can also show you swatches of Picture Polish Bridget, the "mandatory piece" of every PP lover's collection.

Bridget has also been an Ozotic re-release (621), its shade is an orange-y red, and as it is in case of almost all of these re-releases, there are way more holo flakes, than in the original PP shades, and that gives a kid of inner glow for this one as well.

It covers well with one thick coat, but I used two thin coats for these swatches (although I used the one thick on my left hand).

I love it so much I do not understand how I was able to live without it/her up until now :)

I won't say I am sorry for the number of photos because my camera loved Bridget so much, and I simply cannot choose which photo to show you.

Available at the usual stockists, such as Nailland, Llarowe and Harlow&co, but it's very likely to sell out quick when it's being restocked (obviously) :-D

Tomorow I'll post photos of a mani done with Bridget and Nail Vinyls!



























17 megjegyzés:

  1. Jaj sírok.... Olyan gyönyörű ez a lakk!! És kötelező, egyszerűen. De mindig lemaradok róla. Szomorkodom most.. Pedig annyira őszi és annyira nekem való :( (Bocsi hogy itt nyafogok, de muszáj. A képek pedig nagyon nagyon szépek :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rita, én megértem. Folyton lemaradtam róla, és győzködtem magam, hogy úgyis túl narancsos, meg, hogy az O'hara elég. Aztán Madlen talált egy darabot, és olyan voltam, mint az a futurama-s meme, hogy "shut up, and take my money" :D

      Törlés
  2. Valóban szép lakk, de nekem a színe fura, nem tudom hova sorolni. Rajtad jól mutat. Szerencsére engem nem kapott el a PP őrület :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban fura színe van, mert egy rétegben valahogy túl narancsos, ezért is kentem kettő vékonyabbat fel a swatcholós kezemre :)
      És köszi a bókot ;)

      Törlés
  3. hát ő még mindig gyönyörű :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az! Annyira örülök, hogy, megtaláltad ezt az utolsót a szekrényben, és megvehettem! Köszönöm! :-*

      Törlés
    2. nagyon szívesen, máskor is <3

      Törlés
  4. Tökéletesen megfogalmaztad, ez a lakk "a PP gyűjtők kötelező darabja". De tényleg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? És tényleg élőben kell látni, hogy megértse az ember, hogy miért. Én Pet'la Petra kezén láttam meg, és tudtam, hogy KELL :)

      Törlés
  5. héj, én ezt miért nem láttam?! a legcsudásabb piros (ami után az ember megint hasonló gyönyörűséget akar venni, így lett nekem meg a felkenés másnapján a midnite meteor, mert valami extra kellett és eléggé le volt rabolva a készlet, az eerie és a weddign white között filóztam még).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vicces, hogy én meg sokáig nem értettem a Bridget imádatot, mert olyan narancsosnak tűnt az O'Hara mellett (ami az egyik legszebb pirosom), aztán átjött Pet'la Petra, és megnéztem a kezén. Onnantól nem volt menekvés :)

      Törlés
  6. Ajj, olyan szép, de én már annyira nem merek piros lakkor venni magamnak, mert egyszerűen nem használom őket...pedig van egy rakat, de mindig másért nyúlok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azon gondolkodtam, hogy a Bridget önmagában szép, vagy valami egyszerűbb mintával, Te viszont annyira komplex műalkotásokat szoktál a körmeidre készíteni, hogy lehet, hogy ezért nem vonz annyira? Nekem mondjuk nagyon tetszenek a manikűrjeid, ilyen kézügyességért ölni tudnék.

      Törlés
  7. Gyönyörű ez a lakk! olyan, mint Dorothy cipője! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ezt még senki sem mondta, talán azért, mert van a PP-nak Dorothy nevű lakkja is? De lehet, hogy van benne valami, és inkább ilyen lehetne az a cipő is.

      Törlés
  8. Annyira gyönyörű ez a lakk, hogy a képzeletbeli PP kívánságlistám legelső helyén szerepel. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor olvass majd rendszeresen, mert karácsonykor egy Bridgetet tervezek kisorsloni :)

      Törlés