2014. június 11., szerda

Picture Polish - Attitude

Sziasztok!

Nem bírok leállni a Picture Polish lakkokról. Annyira jó minőségűek, és szépek a színei, hogy teljesen függő lettem, tele a lakkosdoboz (mindkettő) különböző csodaszép, sosem használt körömlakkokkal, de folyamatosan csak ezt a márkát kívánja a körmöm (na jó, egy-egy Dance Legend, vagy Zoya becsúszhat), így tegnap este is "kénytelen voltam" megint egy ilyen holo pelyhes jelly lakkot felkenni magamra, pedig az Attitude aztán minden, csak nem nyárias szín.

Annyira sötét padlizsánlila, hogy többen már feketének nézték (nem, az a Starry Night lenne!), de én imádom.
Az állaga csodás, nagyon jól terül, élmény vele dolgozni, az ecsete fantasztikus, két rétegben szépen fed (az első kicsit foltosra szárad ,de a második réteg mindenért kárpótol) gyorsan szárad, fényesre szóval még több Picture Polisht ide! Egyedüli bosszantó tény (az ára mellett), hogy a körömvégeken kicsit könnyen kopik, de ha valaki nem gépel annyit, mint én, és nem végez sok házimunkát, annak szerintem 5 napig simán fennmarad.

Ebből a finishből szerintem minden árnyalatban tonnaszámra el tudna adni ez a márka, annyira jól sikerült nekik.

És a nap híre: a szintén PP által gyártott, egykor oly népszerű, de sajnos megszűnt Ozotic márka legsikeresebb darabjait a Picture Polish új néven, a PP brand alatt fogja jelentetni, tehát a most frissen piacra dobott, 2014-es kollab színek mellett egy rakás új Picture Polish lakk várható.

3490,- forintért lehet kapni a Naillandben (bár most jelenleg a webshopban nem látom).















3 megjegyzés:

  1. Én is megvettem, de pont amiatt, hogy sötét még nem éreztem, hogy ki akarnám próbálni. Bizonyos időközönként előveszem az üveget és nézegetem, hogy milyen szép, de lehet, most már megvárom vele az őszt. :) Én sem tudok sajnos leállni velük, ha egy pillanatra nem figyelek, tuti, hogy valamelyik PP köt ki a körmeimen, pedig tényleg próbálok nem csak róluk írni, de elég nehéz. :/ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem értek egyet azzal a bizonyos kommentelőddel, szerintem nem baj az, hogy most a PP lakkokról szól a legtöbb magyar körömlakk témájú beauty blog, hiszen ez az a lakk, ami újdonság és exkluzív, ráadásul nincs belőle teszter, így csak a bloggerek beszámolóira, és swatchaira hagyatkozhatunk. Az Attitude-ot lila és kék kedvelőként szinte kötelezőnek éreztem megvenni, de lehet,hogy ha a Paytont megvettem volna anno, akkor kihagytam volna ezt a lakkot. Leginkább én is ősszel fogom hordani, bár akkor meg tutira feketének fogja mindenki nézni, így lehet,hogy mégis a nyári viselés a jobb. Micsoda dilemma, nem igaz? :)

      Törlés
  2. Köszi! Szerintem is jó ez a lakk, bár valóban nem olyan káprázatos, mint mondjuk egy Zoya Payton (amire még mindig fáj a fogam)

    VálaszTörlés