2014. június 20., péntek

Cirque - Cerrillos

Sziasztok!

Mára tartogattam a Harlow&Co-s rendelésem másik Cirque lakkját, a Cerrillost.

Ez a lakk is a Heritage kollekció egyike, gyönyörűséges "teal" árnyalat (tehát mély tengerzöld, nem kék), amely két rétegben szépen fed, viszont nekem nem volt olyan tartós, fél nap után kopott, a fedőlakk ellenére is. Az állaga közepesen folyós, jól irányítható. Gyorsan szárad, ám nem teljesen fényesre, ezért célszerű hozzá egy fedőlakk használata (lehtőség szerint olyané, ami nem tompítja a holo lakkokat)

Valóban csodálatos lakk, a Colors By Llarowe lakkokhoz hasonlóan erősen pigmentált (a körmömet nem fogta meg), viszont annyira nem illik hozzám ez az árnyalat, hogy azóta már új gazdája van, aki nagyon jó gondját fogja viselni.

Következzenek a jól megszokott macskaszőrös, szakadozott körömágybőrös képek:


 LED fénynél:

 lakásban, árnyékban:




 közvetlen napfénynél:




 direkt félrefókuszálva, a szivárvány kedvéért


8 megjegyzés:

  1. nekem tetszik ez a lakk,nagyon szép szolidan holos!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is tetszik, a fotókon is, de amint ránéztem a saját kezemre, éreztem, hogy nincs is mit felvennem hozzá, meg nem is igazán szoktam ilyen színt hordani. Valójából nosztalgikus hangulatban voltam a rendeléskor, mert az esküvőmre, és a menyecske ruhámra emlékeztetett a színe.

      Törlés
  2. Mondjuk nekem ez inkább türkiz, de kinek, hogy :D Nagyon szép lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen igazad van, mert maga a cég is türkiz néven árulta, a megjelenés előtti swatchokhoz tartozó leíráson is az összes blogger türkiznek írta le, majd a későbbi bloggerek írták mind le, hogy sokkal zöldesebb az árnyalat, mint a többi türkizkék megjelölésű holo lakk esetében, ezért nem ért engem meglepetésként. A Color Club Over The Moon inkább türkiz szerintem, mint a Cerrillos, de azt meg égkéknek írták több helyen. Tényleg kinek hogyan :)

      Törlés
  3. Hát, nekem sem igazán tetszik! Én is megvettem és sokkal zöldesebb mint amire számítottam, ha ilyen színe lenne mint a Te képeiden elégedett lettem volna, de sajna zöldesebb a valóságban :(
    Még nem volt időm használni, majd ezután eldöntöm mi lesz a sorsa. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon tetszik ez a lakk,csak nem tudnám kihasználni,és a képeken is látszik,hogy a bőrtónusom mennyire sárgás mellette.A colors by llarowenak vannak nagyon jól pigmentált türkiz holo lakkjai,majd tőlük veszek egyet (meg a color club over the moon-t)

      Törlés
  4. Szerintem varázslatos, nekem élőben is nagyon tetszett, üvegben is, rajtad is! Kíváncsi vagyok, rajtam jól mutatna-e, nem vagyok benne biztos, remélem, hogy kiderül.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, tényleg gyönyörű lakk, de sokkal jobban érzem magam így, hogy nem nálam porosodik, mert tudom, hogy M. szeretni fogja ;)

      Törlés