2014. június 14., szombat

Cirque Colors - Sani

Sziasztok!

Végre megérkeztek a Kanadából rendelt szépségeim, és teljesül a régi vágyam, hogy a Sani nevet viselő lakk az enyém legyen.

A Cirque Colors márkát már a magyar körmös blogokat rendszeresen olvasók ismerhetik, ez egy New York City-ből származó indie márka, 3 free lakkokkal, és a Sani a legutóbbi, Heritage nevű, holo lakkokból álló kollekció része volt.
A Sani abban különbözik a többi márka ezüst holo lakkjaitól, hogy egy ezüst foil finishű lakkról van szó, amely árnyékban és zárt térben, nappali fénynél érvényesül legjobban.
Az üvege elegáns, szögletes, a kupak fényes, ujjlenyomatgyűjtő és kézből könnyedén kicsúszós, az ecset vékony, de könnyen használható.
A Sani fedése elég gyenge, 3 réteg kell a látható körömvonal eltűntetéséhez (a képeimen kettő rétegben láthatjátok), az állaga a China Glaze és Essie lakkokhoz hasonlóan folyós. Gyorsan szárad, de én türelmetlen voltam, és egy réteg HK Girl fedőlakkot akartam rákenni, ami ahelyett, hogy gyorsszárítóként viselkedett volna, feloldotta a már majdnem száraz lakkot, és néhány helyen meggyűrte azt. Legközelebb SV-el próbálkozom majd.
Az üveg elvileg 12.5ml-t tartalmaz, de a hatalmas csalódás akkor ért, amikor láttam, hogy az üveg nincsen tele, a Cirque embléma teleje fölé ér csak hajszálnyival, legalább két manikűrnyi adag hiányzik belőle. Arról biztosan nincs szó, hogy használt lakkot kaptam volna, hiszen a Cirque lakkok elegáns matt fekete kartondobozba csomagolva érkeznek, és a dobozon látszott,hogy sosem nyitották még ki, de pont ebből a hiányból látszik, hogy kézzel töltik fel az üvegeket, és pár cseppel kevesebb jutott az enyémbe.
Az ára 14.5 kanadai dollár volt a Harlow&Co nevű webáruházban, ami nagyjából 3025 forintnak felel meg, ehhez jön még a rendelt lakkok mennyiségétől függő postaköltség.

LED fénynél:
Nappali fénynél:
LED fénynél


 Nafényben




 Árnyékban:



 Bibe macskám hasán :)






10 megjegyzés:

  1. Különleges, nagyon izgalmasan néz ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is különleges, kerestem, hogy van-e hasonló más márkában, de nem találtam. Pedig lehetne több színben, mert ez a finish csodás.

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, most sajnálom, h csak a Cerrillos-t rendeltem meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Cerrillos a másik amit megvettem ebből a márkából

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a körömlakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, hamarosan írok a másik Cirque lakkról is, amit megvettem.

      Törlés
  4. Még mindig nagyon szép, nem győzök betelni a képekkel. :) Én most már próbálok leállni a holókkal, de nem könnyíted meg a helyzetet. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sima holókkal én is le akarok állni, de úgysem bírok (bár a Cirque Cerrillos annyira gyenge minőségű, hogy fél nap után már pattogzik le a kezemről), ha az ILNP beválik, lehet, hogy rendelek majd tűlük még. A Sani-t azért ajánlom bátran, mert jó volt a minősége is, és a foil finish miatt valóban különlegesebb az átlag holónál.

      Törlés