2013. szeptember 16., hétfő

UP Colors Holografico Verde 360°

Jön az ősz, és talán ma van az utolsó napsütéses hét, úgyhogy gyorsan még felkentem egy világos holo lakkot, télen úgysem lesz értelme ezeket használni.

A választásom a fenti lakkra esett, ami egy brazil márka, sajnos nem big 3 free, ezt a szagán is érezni (a Seche Vite-hez hasonló, erős vegyszeres szaga van)

A lakk maga erősen pigmentált, tömve van a nagyobb finomságú spetraflair szemcsékkel, ezért nagyon erős a holo hatás, különleges alaplakk nem szükséges hozzá, viszont a fedőlakk tompítja a holo-t. Én ezt most bevállaltam, mert a BPS-ból rendelt körömszegecsekkel dobtam fel egy kicsit.
Az üveg 8 ml-es, és az összetétel ellenére bártan merem ajánlani,mert nagyon jó, 2 rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad és szép a színe.

A szegecsek hatalmasak, ezért célszerű kicsit meghajlítani őket felhelyezés előtt egy narancsfapálcika körül, mert a körömre téve már nagyon nehéz hajlítgatni.

Fall's coming so I tried to make the most of the possibly last sunny week by using one of my lighter holo shades; it won't make any sense using them during winter anyways.

My pick was the above mentioned varnish, which is a Brazilian brand, unfortunately not big 3 free, and you can smell it, it has that weird chemical smell, just like Seche Vite.
The varnish itself is strongly pigmented, packed with the bigger type of spectraflair particles, so the holo effect is strong. No special base coat is needed, however, the holo effect is dulled by any top coat. This time I was okay with that because I used some of my new nail studs by Born Pretty Store.
The bottle contains 8ml of the varnish, which is fully opaque in 2 coats, dries quick and the shade is pretty so I recommend buying it, despite the ingredients.

As for the studs, they are huge, so I suggest bending them a bit before application, by the aid of an orangewood stick, they are much harder to bend after you've put them on your nails.









2 megjegyzés:

  1. nagyon szép holo lakk, és tetszik a díszítés is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azt majd meglátjuk mennyire tolerálja az új főnököm az ilyen manikat, de a szegecsek sajnos nem bizonyultak tartósnak, úgyhogy lehet nem fogom ezzel borzolni bent az idegeket. Egy nap sem kellett,az első sarka egyből beakadt valamibe, és esett le. Valószínűleg a két réteg fedőlakk sem elég, illetve a fedőlakk maga az arany festékkel együtt elkezdett a második napra lekopni a csúcsokról.

      Törlés